Sanketur i Hestehave Skov v. Kalø Slotsruin

Rønde

Naturens spisekammer har altid været derude, og den er slet ikke svær at komme i gang med. Kom med ud på en gåtur, hvor vi finder nogle af de mest gængse spiselige planter i Hestehave Skov ved Kalø Slotsruin. 

Vi mødes på parkeringspladsen ved slottets fod. Adressen er Molsvej 31, 8410 Rønde. Turen tager omkring to timer. 

Sammen begiver vi os på jagt efter brændenælde, skvalderkål, fuglegræs, strandsennep, strandmælde og andre lækre spiselige planter. Undervejs fortæller jeg om, hver enkelt plante samt hvordan du kender de spiselige fra de ikke-spiselige. Vi skal snakke om opskrifter og inspiration til brug i hverdagen. Du vil efter turen få tilsendt opskrifter og materiale, så du i din fritid selv kan genoptage jagten på den vilde mad. 

Da jeg ikke er herre over vejret, skal du have passende tøj og fodtøj med på turen. Det er kun i tilfælde af storm, lyn og torden, at vi aflyser turen. Medbring ligeledes en havesaks/kniv samt kurv eller taske til opbevaring af de sankede urter. 

Jeg medbringer kaffe og urtete som vi kan forfriske os med tilbage på parkeringspladsen. 

Lidt om guiden:

Mit navn er Lasse Steenstrup Højen, 27 år gammel og uddannet pædagog. I foråret stiftede jeg projektet Rodvild, som har til formål at gøre naturen tilgængelig for alle - om du er naturnørd, it-konsulent, hjemme-sylter, b-menneske, pensionist, fodboldspiller, folk eller fæ. Alle kan være med, og alle er velkomne på mine ture ud i det blå. 

Hold dig ikke tilbage for at ringe eller skrive til mig på:

Telefon: 91 87 78 52 

Mail: Rodvild@gmail.com

Facebook: @Rodvild

Jeg glæder mig til at tilbringe et par skønne timer med dig/jer ude i Hestehave Skov ved Kalø Slotsruin. :) 


Year 2018 - 01-01 til 31-12 Voksen (10 - 99)
Endags billet 95
Book her
Ankomst/Afrejse
1