Historisk vandring og bålmad ved Kalø

Rønde

Der er en flot tur ud til Kalø på Nordeuropas ældste middelaldervej, hør om bopladsen Rønsten, bugtsejladserne og naturligvis om borgen Kalø, der blev grundlagt af Erik Menved i 1313. 

Herefter tilberedes et rustikt vildtmåltid på bål i Jægerforbundets bålhytte, med kyndig vejledning af Jægerforbundets bålkok Henrik Qvortrup Thygesen.

Vi tilbereder vildtkød over bålets gløder. Ved at omsætte et helt vildt dyr til mad, bliver vi bragt tættere på naturen og får en anden naturforståelse og indsigt i, hvordan maden kommer fra jord til bord.

Når vi laver vild mad på bål, mødes vi ved bålet og kommer ned i tempo. Vi øver os i at være i nuet og at samles om én fælles opgave - at skabe et lækkert måltid, hvor jægerens bytte er i fokus.

Gennem arrangementet øver vi os i at give plads til at lade nysgerrigheden blomstre, mens vi iagttager, føler og dufter til dyret. På den måde gør vi turen ind i det ukendte til en positiv oplevelse. Alt i alt skaber arrangementet sanseindtryk og oplevelser til evigt eje.

Turen kræver udendørs påklædning og gode sko/støvler til udendørs brug.

Se frem til en spændende dag med både natur, historie og mad.

Year 2019 - 01-01 til 31-12 Voksen (18 - 99)
Billet 600
Book her
Ankomst/Afrejse
1