Spændende arrangementer på fregatten jylland

Dette efterår slår Fregatten Jylland på udvalgte dage dørene op til Kongesalonen og byder på en række eksklusive madoplevelser krydret med historiske beretninger.

Kvaliteten er i top og omgivelserne i særklasse, når Fregatten Jylland dette efterår inviterer indenfor i Kongesalonen og byder på spændende madoplevelser i de smukke historiske rammer, krydret med spændende historiske foredrag om bord på det majestætiske skib.

Det første arrangement er Afternoon Tea.
Afternoon tea er et hyggeligt arrangement, hvor der til foredraget serveres te og små konditorkager, agurkesandwich og scones med lemon curd.

Foredraget omhandler Fregatten Jyllands tid som Kongeskib.
I 1874 skulle kong Christian d. IX deltage i fejringen af Islands 1000 års jubilæum, i den forbindelse havde kongen brug for et fartøj, der var langt mere sødygtigt end det daværende Kongeskib, hjuldamperen Slesvig. Valget faldt på Fregatten Jylland.

Dato:
27. september 2017
11. oktober 2017
25. oktober 2017

Tid:
Kl. 19.00-21.00

Pris: 195,- DKK.
Prisen er inklusiv entré til museet.

 

Arrangementet kan bookes ved hjælp af kalenderen. Vælg en af de tre datoer, notér antal personer samt alderen på disse. Dernæst trykkes Søg nu. Tjek informationerne er rigtige og tryk atter Søg, hvorefter Afternoon Tea bliver vist.
Klik her for yderligere hjælp til booking.

Der gøres opmærksom på, arrangementet er forbeholdt voksne, og det derfor kun er muligt at deltage, såfremt man er 12 år eller ældre.