Bike and Walk i Nationalpark Mols Bjerge

Rønde

Bike – på cyklen, via de mange ny anlagte cykel- og naturstier, tilbydes et stort geografisk område med natur, kultur, oplevelser og ”gode historier”.

Walk – til fods går vi efter fred og ro samt ”gemte og glemte” natur- og kulturperler, de oplevelser og udfordringer, som vi ikke kan nå på cyklen.

Denne tur bringer os, på cyklen, rundt i den vestlige del af Nationalpark Mols Bjerge. Vi oplever herregårds landskaberne ved Møllerup Gods og Kalø Gods, Middelalderkirkerne Bregnet og Egens, ”gl. hellige steder” og ”nutids mindesmærker”, Middelalderborgen Kalø samt smukke traditionelle danske bøgeskove og kyst skrænter. Til fods går vi en tur via ”den gl. middelalder vej” ud på Kalø Slotsruin.

Som krydderi på turen – på cykel og til fods – fortælles ”de gode historier” om ”folk og fæ” op gennem tiden.

Praktiske oplysninger: Beklædning:  Kraftigt, sportspræget, praktisk tøj og fodtøj, der kan tåle at blive brugt til lidt af hvert. Medbring selv forplejning incl. en flaske vand. Fællesspisning efter arrangementet kan arrangeres. Giv besked herom i kommentarfeltet ved køb af billet.

Se også en række andre aktivitetstilbud i naturen under 24/7 konceptet som du finder på www.aktiv-djursland.dk under aktivitetskalender.

Kontakt info


Arrangør: Aktiv i naturen v. Ole Frederiksen
Mødested: P-pladsen ved Egens Friskole, Molsvej 80B, Egens
8410 Rønde

Find vej:


Del denne oplevelse

Se denne fede oplevelse på Destination Djursland
Bike and Walk i Nationalpark Mols Bjerge