Bike and Walk i Nationalpark Mols Bjerge - Ebeltoft

Ebeltoft

Bike – på cyklen, via de mange ny anlagte cykel- og naturstier, tilbydes et stort geografisk område med natur, kultur, oplevelser og ”gode historier”.

Walk – til fods går vi efter fred og ro samt ”gemte og glemte” natur- og kulturperler, de oplevelser og udfordringer, som vi ikke kan nå på cyklen.

Denne tur bringer os, på cyklen, rundt om Ebeltoft, vi oplever havnen, med bl.a. Fregatten Jylland, havet, kysten, vigen, skanserne, skovene og udsigterne i den bynære natur samt den gamle kirke. Til fods afslører en kulturel byvandring ”Middelalderkøbstaden Ebeltofts” historie. Hør historien om hvordan et kongemord ved Viborg, gjorde den lille ”flække” på Syddjursland til købstad og søfarts by. Denne og andre gode fortællinger krydrer turen gennem de smalle brostensbelagte gader forbi de skæve huse og ”Det gl. Rådhus”. 

Praktiske oplysninger: Beklædning:  Kraftigt, sportspræget, praktisk tøj og fodtøj, der kan tåle at blive brugt til lidt af hvert. Medbring selv forplejning incl. en flaske vand. Fællesspisning efter arrangementet kan arrangeres. Giv besked herom i kommentarfeltet ved køb af billet.

Se også en række andre aktivitetstilbud i naturen under 24/7 konceptet som du finder på www.aktiv-djursland.dk under aktivitetskalender.

Kontakt info


Arrangør: Aktiv i naturen v. Ole Frederiksen
Mødested: P-pladsen ved Restaurant Strandkroen, Kystvejen 137, Egsmark Strand
8400 Ebeltoft

Find vej:


Del denne oplevelse

Se denne fede oplevelse på Destination Djursland
Bike and Walk i Nationalpark Mols Bjerge - Ebeltoft