Eksklusiv rundvisning i kunstudstillingen JYLLAND PÅ JYLLAND

Ebeltoft

Hvad sker der, når kunst møder kulturarv og en række kunstnere får frie hænder til at fortolke et 160 år gammelt krigsskib?

Oplev særrundvisning i udstillingen med én af ophavsmændene bag, billedkunstner Jesper Rasmussen på Fregatten Jylland. 


Fregatten Jylland inviterer i samarbejde med én af ophavsmændene bag udstillingen, billedkunstner Jesper Rasmussen, til en spændende rundvisning med fokus på mødet mellem kunst og kulturarv.


Udstillingen ’JYLLAND PÅ JYLLAND – kunsten går ombord’ er skabt af kunstnersammenslutningen ’Jylland’, der har fortolket det smukke gamle skibs historie i form af nye værker, der supplerer oplevelserne og forståelsen af vores kulturarv med nye aktuelle indfaldsvinkler.


Om udstillingen

Med denne udstilling er Fregatten Jylland er gået nye veje i formidlingen af en af perlerne i Danmarks kulturarv, hvor kunstnersammenslutningen ’Jylland’ ombord har fortolket det smukke gamle skibs historie i form af nye værker, der supplerer oplevelserne og forståelsen af vores kulturarv med nye aktuelle indfaldsvinkler. Kunstværkerne spænder bredt fra store skulpturer udenfor på Fregatpladsen og installationer ombord på skibet og museumshallen.


Om Jesper Rasmussen

Jesper Rasmussen, der er billedkunstner, har siden begyndelsen af 1980erne arbejdet med skulptur, installation, grafik, fotografi, film og publikationer mm, særligt med udgangspunkt i undersøgelser af rum, landskab og arkitektur. Jesper Rasmussen har lang række solo- og gruppeudstillinger bag sig, ligesom han er repræsenteret på danske kunstmuseer, bl.a. ARoS, Arken og Statens Museum for Kunst.


Program

Vi starter kl. 19.00 med en kort velkomst og et glas bobler ved Fregatten Jylland og Jesper Rasmussen, der tager os med på en eksklusiv rundvisning og en dialog om kunst og kulturarv. Vi slutter arrangementet med kaffe og kage ombord på fregatten.

Prisen er inkl. entré, rundvisning og forfriskninger.

Kontakt info


Arrangør: Fregatten Jylland
Mødested: S.A. Jensens vej 4
8400 Ebeltoft

Find vej:


Del denne oplevelse

Se denne fede oplevelse på Destination Djursland
Eksklusiv rundvisning i kunstudstillingen JYLLAND PÅ JYLLAND