Oplev Mols Bjerge med historie og kulturlandskabet.

FEMMØLLER / DEN ITALIENSKE STI / MOLSLABORATORIET / AGRI BAUNEHØJ / KIRKESTIEN / ISTIDSLANDSKAB / HISTORIEFORTÆLLING

UNDERHOLDENDE DAG / FANTASTISKE UDSIGTER / NATUROPLEVELSE / FROKOST / MAX 20 DELTAGERE

Spændende og smuk vandretur i Mols Bjerge!Turen bliver gennemført af certificeret guide, der har mange års erfaring med Mols bjerges unikke natur og historie.  Vi sætter fokus på natur- og historieoplevelser i det fantastiske landskab.[img-desc]Den italienske stiTuren bringer deltagerne rundt i nogle af Mols Bjerges allersmukkeste områder i det ældgamle kulturlandskab, hvor menneskene i årtusinder har sat sit præg på landskabet. Ruten starter i Femmøller og går på den smukke "Italienske sti" til Naturhistorisk Museums feltstation "Molslaboratoriet", hvor der blandt andet eksperimentes med rewilding af køer og ponyer. Fra Molslaboratoriet går vi af stier igennem de ældgamle overdrev til "Agri Baunehøj", der med 137 meter er Mols Bjerges højeste punkt. Der er en fantastisk udsigt over istidslandskabet, de mange bugter og vige og ind over sletten på Djursland.  Vi går af kirkestien tilbage over overdrev og igennem kuperede skovområder tilbage til Femmøller. Vandreturen bliver gennemført i et tempo, hvor alle kan være med, da det er væsentligt at være sammen om en god aktiv oplevelse. På den flotte tur er der tid til reflektion. Der  serveres en lækker sandwich og en flaske kildevand til frokost.VARIGHEDTuren tager tre - fire timer, inklusiv pauser.TID OG STEDStart kl. 10.00Fælles start ved P-Plads overfor Femmøller Efterskole.                           Adresse: Molsvej 137. 8400 EbeltoftHUSKKlæd dig på til en aktiv tur. Gerne efter tre-lags princippet:Fugttransporterende, varmende og vandtæt, så du kan tage tøj af og på efter behov.Godt fodtøjMedbring ekstra drikkevarer og energi.               PRISPris for deltagelse, inkl. Guide og sandwich:Voksne: 250 kr. + gebyrKontakt os ved større grupper på info@ArosAdventure.dk for specialarrangement. Evt. spørgsmål kan stilles til Aros Adventure på tlf. 2161 6767.                 Se flere ture på www.ArosAdventure.dk

" />

Vandretur i Mols Bjerge med Den italienske sti og Agri Bavnehøj

Ebeltoft

Oplev Mols Bjerge med historie og kulturlandskabet.

FEMMØLLER / DEN ITALIENSKE STI / MOLSLABORATORIET / AGRI BAUNEHØJ / KIRKESTIEN / ISTIDSLANDSKAB / HISTORIEFORTÆLLING

UNDERHOLDENDE DAG / FANTASTISKE UDSIGTER / NATUROPLEVELSE / FROKOST / MAX 20 DELTAGERE


Spændende og smuk vandretur i Mols Bjerge!

Turen bliver gennemført af certificeret guide, der har mange års erfaring med Mols bjerges unikke natur og historie.  Vi sætter fokus på natur- og historieoplevelser i det fantastiske landskab.

[img-desc]

Den italienske sti

Turen bringer deltagerne rundt i nogle af Mols Bjerges allersmukkeste områder i det ældgamle kulturlandskab, hvor menneskene i årtusinder har sat sit præg på landskabet. 

Ruten starter i Femmøller og går på den smukke "Italienske sti" til Naturhistorisk Museums feltstation "Molslaboratoriet", hvor der blandt andet eksperimentes med rewilding af køer og ponyer. 

Fra Molslaboratoriet går vi af stier igennem de ældgamle overdrev til "Agri Baunehøj", der med 137 meter er Mols Bjerges højeste punkt. Der er en fantastisk udsigt over istidslandskabet, de mange bugter og vige og ind over sletten på Djursland.  

Vi går af kirkestien tilbage over overdrev og igennem kuperede skovområder tilbage til Femmøller. 

Vandreturen bliver gennemført i et tempo, hvor alle kan være med, da det er væsentligt at være sammen om en god aktiv oplevelse. På den flotte tur er der tid til reflektion. Der  serveres en lækker sandwich og en flaske kildevand til frokost.

VARIGHED

Turen tager tre - fire timer, inklusiv pauser.

TID OG STED

Start kl. 10.00

Fælles start ved P-Plads overfor Femmøller Efterskole.                           

Adresse: Molsvej 137. 8400 Ebeltoft

HUSK

Klæd dig på til en aktiv tur. Gerne efter tre-lags princippet:

Fugttransporterende, varmende og vandtæt, så du kan tage tøj af og på efter behov.

Godt fodtøj

Medbring ekstra drikkevarer og energi.               

PRIS

Pris for deltagelse, inkl. Guide og sandwich:

Voksne: 250 kr. + gebyr

Kontakt os ved større grupper på info@ArosAdventure.dk for specialarrangement. 

Evt. spørgsmål kan stilles til Aros Adventure på tlf. 2161 6767.                

Se flere ture på www.ArosAdventure.dkKontakt info


Arrangør: Aros Adventure
Mødested: P-Plads overfor Femmøller Efterskole, Molsvej 137
8400 Ebeltoft

Find vej:


Del denne oplevelse

Se denne fede oplevelse på Destination Djursland
Vandretur i Mols Bjerge med Den italienske sti og Agri Bavnehøj