Spring til indhold
Home » Indretning & Bolig » Afbleg gule tænder med en v34 tandpasta

Afbleg gule tænder med en v34 tandpasta

Når det drejer sig om misfarvning af tænderne, er kaffe, te, rødvin og cigaretter nogle af de største syndere. Men med alderen kan tandfarven også ændre sig, fordi emaljen slides af, og den underliggende dentin bliver mere synlig. Misfarvning kan også forekomme, hvis emaljen eroderes ved hyppig indtagelse af sodavand eller frugtsaft. Hvis du vil hjælpe med at forebygge farvning og holde dine tænder så flotte som muligt, skal du børste to gange dagligt med en tandpasta, der giver hvidt hår, bruge tandtråd regelmæssigt og besøge din tandlæge til professionel tandrensning. Prøv desuden at begrænse dit indtag af pletfremkaldende fødevarer og drikkevarer. Hvis du alligevel giver dig hen, skal du drikke rigeligt med vand bagefter for at skylle eventuelle rester af farve væk.

For langt de fleste er skaden dog allerede sket – og det kan være en både dyr og langsommelig proces at få afbleget tænderne ved tandlægen. Der findes dog heldigvis en lang række produkter, du kan bruge til af afblege din tænder derhjemme helt selv. Her er der blandt andet tale om den smarte v34 tandpasta, der er en tandpasta der bleger tænder. Den smarte v34 tandpasta fungerer lidt ligesom en purple shampoo fungerer for dit hår – ved at trække de gule nuancer ud. 

 

Hold dine tænder hvide efter behandling med en v34 tandpasta

Hvis du ønsker at prøve at blege dine tænder derhjemme, får du en skræddersyet bane og et blegemiddel af din tandlæge. Det er vigtigt, at du følger tandlægens anvisninger nøje, og at du passer på, at du ikke får blegemidlet på tandkødet eller i maven. Blegning i hjemmet tager normalt 2-3 uger, hvor du har bane på dine tænder 1-2 timer om dagen eller hele natten. Du bør aldrig blege dine tænder derhjemme uden først at tale med en tandlæge. v34-tandpasta kan hjælpe med at fjerne blegninger hurtigt og samtidig polere dine tænder for et lysere smil. Du kan for eksempel bruge din v34 tandpasta som tillæg til den behandling, du har fået af tandlægen. Du kan dog også bruge den efterfølgende for at holde dine tænder ved lige, så de bliver ved med at være flotte og hvide.

 

Anvend trygt den smarte v34 tandpasta

Hvis du ønsker at blege dine tænder, er det vigtigt, at du kun gør det, hvor det er nødvendigt. Tal med din tandlæge om, hvorvidt dine tænder kan bleges, og hvilke bivirkninger der kan være. Ved blegning i hjemmet skal du følge din tandlæges anvisninger nøje. Hvis du er solskoldet eller bruger mørk læbestift, kan dine tænder virke lysere. Det er derfor også et fint alternativ, hvis ikke du er tryg ved at blege dine egne tænder. Du kan dog trygt anvende den smarte v34 tandpasta derhjemme – det er minimal skade, du kan gøre med den. Det værste, der kan ske, er, at du får noget af den lilla farve på dit tøj – og det kan heldigvis vaskes af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.