Skip to content
Frokostordning

Tilbyd dine medarbejdere en lækker frokostordning

Frokost på arbejdspladsen betyder rigtig meget for mange medarbejdere. Det er det tidspunkt på dagen, hvor man mødes og får en afslappende og social pause. Det er også det tidspunkt, hvor medarbejderne får fornyet energi til at udføre deres arbejde resten af dagen. Tilbyd dine medarbejdere en lækker firma frokostordning og øg medarbejdertilfredsheden i din virksomhed.

Read More »Tilbyd dine medarbejdere en lækker frokostordning

boligindretning

3 gode råd til at få et moderne, nordisk hjem

Det er ikke lige meget, hvordan du indretter din bolig. Din bolig er nemlig din base, og det er her du tilbringer størstedelen af din fritid. Det er derfor vigtigt, at din bolig er et rart sted for dig at være. Der er mange måder at indrette boligen på, og der er ingen, der er mere rigtige end andre. Den nordiske stil er dog meget moderne for tiden, og denne stil er derfor et godt udgangspunkt for din boligindretning. Herunder får du tre gode råd til, hvordan du får et moderne, nordisk hjem.  

Read More »3 gode råd til at få et moderne, nordisk hjem

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

mindfulness øvelser

Kobl af fra de forstyrrende tanker og kom tilbage til nuet med mindfulness øvelser

Man kan nemt komme til at føle sig stresset og glemme at være i nuet, hvis man har mange opgaver, som man skal klare. Det kan være, at man har mange opgaver på arbejdet, måske presser skolearbejdet, og måske har man bare i det taget en masse hver eneste dag, som man skal nå. Tankerne kan let komme til at køre rundt i hovedet på en, især når man er presset, og man kan derfor nemt glemme at leve i nuet. Selv når man har klaret alt det, man skulle, kan tankerne alligevel godt nage en, for måske kan man ikke slippe ærgrelsen over noget, der er sket i fortiden, eller også bekymrer man sig om fremtiden.  

Read More »Kobl af fra de forstyrrende tanker og kom tilbage til nuet med mindfulness øvelser