Spring til indhold
ventoux

Få det optimale ud af cykling med det rette udstyr – sådan gør du

Hvis du er glad for naturen og udendørslivet, er cykling sikkert lige noget for dig. Her har du mulighed for at være udenfor og nyde naturen, mens du også får motioneret. Derfor er der også flere og flere, der tager på cykelferie.

Med en cykel er det også nemt at komme fra A til B. Faktisk er der flere steder i landet, hvor du hurtigere kan transportere dig selv på cykel end i bil. Af den grund er der også mange, der cykler til og fra arbejde. Især, hvis de arbejder i en storby.

Uanset hvad du gerne vil bruge din cykel til, er det vigtigt, at du har det rette udstyr. Derfor kan du med fordel købe dit cykeludstyr online. Det kan du blandt andet gøre på en side som https://ventouxbike.dk/.

Læs mere »Få det optimale ud af cykling med det rette udstyr – sådan gør du

Afbleg gule tænder med en v34 tandpasta

Når det drejer sig om misfarvning af tænderne, er kaffe, te, rødvin og cigaretter nogle af de største syndere. Men med alderen kan tandfarven også ændre sig, fordi emaljen slides af, og den underliggende dentin bliver mere synlig. Misfarvning kan også forekomme, hvis emaljen eroderes ved hyppig indtagelse af sodavand eller frugtsaft. Hvis du vil hjælpe med at forebygge farvning og holde dine tænder så flotte som muligt, skal du børste to gange dagligt med en tandpasta, der giver hvidt hår, bruge tandtråd regelmæssigt og besøge din tandlæge til professionel tandrensning. Prøv desuden at begrænse dit indtag af pletfremkaldende fødevarer og drikkevarer. Hvis du alligevel giver dig hen, skal du drikke rigeligt med vand bagefter for at skylle eventuelle rester af farve væk.

For langt de fleste er skaden dog allerede sket – og det kan være en både dyr og langsommelig proces at få afbleget tænderne ved tandlægen. Der findes dog heldigvis en lang række produkter, du kan bruge til af afblege din tænder derhjemme helt selv. Her er der blandt andet tale om den smarte v34 tandpasta, der er en tandpasta der bleger tænder. Den smarte v34 tandpasta fungerer lidt ligesom en purple shampoo fungerer for dit hår – ved at trække de gule nuancer ud. Læs mere »Afbleg gule tænder med en v34 tandpasta

Frokostordning

Tilbyd dine medarbejdere en lækker frokostordning

Frokost på arbejdspladsen betyder rigtig meget for mange medarbejdere. Det er det tidspunkt på dagen, hvor man mødes og får en afslappende og social pause. Det er også det tidspunkt, hvor medarbejderne får fornyet energi til at udføre deres arbejde resten af dagen. Tilbyd dine medarbejdere en lækker firma frokostordning og øg medarbejdertilfredsheden i din virksomhed.

Læs mere »Tilbyd dine medarbejdere en lækker frokostordning