Spring til indhold
Home » Indretning & Bolig » En forklaring på krystaller og sten

En forklaring på krystaller og sten

ametyst

Er du begyndt at dykke ned i det spirituelle univers, så har du nok også hurtigt fundet ud af at krystaller og stens betydning har en del at sige.
Men hvor meget betyder de egentlig, hvordan virker de, hvorfor osv. Læs med her og lær mere om krystaller betydning, energi, form osv.

Lidt historie

Historien om krystaller og stens betydning er bestemt ikke noget nyt. De har gennem flere tusinde år været brugt til healende formål. Der findes historiske referencer helt tilbage fra oldtiden, hvor de gamle egyptere gjorde brug af krystaller og stens betydning.
F.eks. blev nogle brugt til at udrydde onde ånder med, mens andre skulle fremme styrke og beskyttelse.

Se det som et redskab

Du vil måske møde nogen som påstår at krystaller og stens betydning er påfund, men det er måske fordi de har misforstået pointen med sten og krystaller.
Det er ikke sådan at du bliver rig over natten, får kureret kræft, eller bliver gravid alene fordi du finder den rigtige krystal eller sten.
De ting kræver nemlig alle sammen handling. Men krystallerne er et redskab. Lidt ligesom f.eks. en gaffel, den bliver du ikke mæt af at have i skuffen, men den gør det nemmere at spise maden.
På samme måde er der sten og krystaller der gør det nemmere for dig at bevare overblikket, finde balancen, øge fokus eller noget helt andet.

Krystaller og sten virker via energi

Alt her på jorden har en energi. Den energi kan enten være svingende eller konstant.
Levende væsener som f.eks. vi mennesker er meget påvirkelige i vores energi, i hvert fald hvis vi er åbne overfor det. Hvorimod sten og krystaller er meget konstante i deres energi.
Det betyder at vi altså kan blive påvirket af den energi som bliver udsendt af sten og krystaller, på samme måde som du bliver påvirket af en kollegas dårlige humør, eller smittet af et spædbarns latter i en video.
Energi har det med at smitte.

coral

Hvilken sten skal jeg bruge?

Du vil hurtigt opdage, hvis du dykker lidt ned i emnet, at krystaller og stens betydning kan være omfattende, og der findes rigtig mange forskellige derude.
Det handler både om farve, form, størrelse osv. Og lige præcis hvilke sten og krystaller du skal bruge, kan du faktisk kun selv svare på.
Det er kun dig der ved hvilke energier du har brug for hvis du ønsker at udvikle dig, og hvor der er behov for at sætte ind og evt. ændre nogle ting i dit liv.
Du kan selvfølgelig godt vælge at lade andre rådgive dig, men i sidste ende er det kun dig selv der kan mærke det.

Hvor mange skal jeg have?

Man kunne jo tro at positiv energi kun kan komme i for små mængder, og man kan hurtigt blive fristet til at omgive sig med en masse forskellige sten og krystaller, men som med så meget andet, så kan vi mennesker faktisk ikke fokusere på ret meget af gangen. Start derfor kun ud med en eller to, og byg så på når du kan mærke at du er klar til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.