Spring til indhold
Home » Indretning & Bolig » Tilbyd dine medarbejdere en lækker frokostordning

Tilbyd dine medarbejdere en lækker frokostordning

Frokostordning

Frokost på arbejdspladsen betyder rigtig meget for mange medarbejdere. Det er det tidspunkt på dagen, hvor man mødes og får en afslappende og social pause. Det er også det tidspunkt, hvor medarbejderne får fornyet energi til at udføre deres arbejde resten af dagen. Tilbyd dine medarbejdere en lækker firma frokostordning og øg medarbejdertilfredsheden i din virksomhed.

Flere muligheder for en fleksibel frokostordning

Nogle virksomheder tilbyder fri frokost til deres medarbejdere, mens andre giver et tilskud til medarbejdernes frokostordning. Det er også muligt, at medarbejderne selv betaler for frokosten kontant i kantinen. Uanset hvilken frokostordning din virksomhed vælger at tilbyde medarbejderne, er det vigtigt, at selve frokosten opfylder de behov, medarbejderne har for et få et sundt og varieret måltid.

Få varieret kost og frokost af høj kvalitet

Med en frokostordning er der masser af muligheder for at tilbyde medarbejderne en varieret kost og frokost af høj kvalitet. Vælg for eksempel asiatisk tema en uge og italiensk tema en anden uge. Mange medarbejdere elsker at tale om frokosten og glæde sig til det måltid på dagen, hvor de kan nyde et dejligt måltid mad. Frokosten er et varmt taleemne, hvorfor det er vigtigt at kantinen bliver ved med at gøre maden indbydende og servere måltider af høj kvalitet.

Få flere tilfredse medarbejdere med en frokostordning

Større virksomheder måler medarbejdertilfredsheden en gang om året. Der er ingen tvivl om, at medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen kan påvirkes af, hvilken frokostordning virksomheden har. På den måde kan en lækker frokostordning være et medarbejdergode, der kan få tilfredshed hos medarbejderne op. Overvej hvilken frokostordning du vil tilbyde medarbejderne i fremtiden og vælg en lækker og fleksibel løsning.

En frokostordning der både er billig og lækker

Med en pris fra 40 kr. og opefter kan alle medarbejdere være med på en frokostordning, særligt hvis virksomheden vælger at give et tilskud til frokosten. Få en billig frokostordning uden at gå på kompromis med kvalitet og variation i måltiderne. En frokostordning i virksomheden skal betragtes som et medarbejdergode, der ikke kun øger medarbejdernes tilfredshed, men også er med til at fastholde medarbejderne i firmaet. I disse tider, hvor det er relativt nemt for folk at få job, kan en billig og lækker frokostordning gøre en særlig forskel for at fastholde medarbejderne i længere tid.

Få en frokostordning der tager højde for vegetarer, allergener og andre behov

Det er blevet mere og mere normalt, at nogle vælger at være vegetarer, veganere eller har nogle særlige behov, når det kommer til råvarer. Der kan også være forskellige allergener, som der skal tages højde. Få en frokostordning der tager alle de nødvendige hensyn, så alle medarbejdere i firmaet følger sig velkomne og har lyst til at spise i kantinen med sine kolleger.

Vælg mellem et stort udvalg af danske og internationale retter

Udvalget af forskellige retter i en frokostordning er bredt og varieret. Du kan få alt fra traditionelle danske retter til internationale måltider. Tilbyd dine medarbejderne en frokostordning med spændende måltider fra hele verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.