Spring til indhold
Home » Indretning & Bolig » Kom i gang med reformertræning hos Energii i dag!

Kom i gang med reformertræning hos Energii i dag!

Energii

Er du på udkig efter en træningsform, der er både skånsom og effektiv? Så er reformertræning måske noget for dig! Hos Energii kan du komme i gang med denne form for træning, som tager udgangspunkt i pilates øvelser og en speciel træningsmaskine kaldet en reformer. I denne blog vil vi give dig en introduktion til reformertræning og fortælle dig om fordelene ved at dyrke netop denne træningsform.

Hvad er reformertræning?

Reformertræning er en træningsform, der tager udgangspunkt i pilates øvelser udført på en træningsmaskine kaldet en reformer. Maskinen består af en ramme med en glidende platform, der bevæger sig frem og tilbage ved hjælp af fjedre og modstand. Det gør, at du kan udføre øvelser med en meget større variation i bevægelsesmønster og intensitet end på en almindelig yogamåtte eller træningsbænk.

 

Hvordan kommer jeg i gang med reformertræning hos Energii?

Hos Energii er reformertræning en fast del af deres pilates hold, så du kan nemt komme i gang ved at tilmelde dig et af disse hold. Alle hold er ledet af dygtige og motiverende instruktører, der tager hensyn til dine individuelle behov og mål. Du kan vælge at træne enten individuelt eller i mindre hold, således du får optimal opmærksomhed og vejledning fra din instruktør. Hos Energii får du desuden muligheden for at træne med den nyeste teknologi, såsom pulsmålere, der hjælper med at måle din træning.

 

Hvad er fordelene ved reformertræning?

Reformertræning er en skånsom træningsform, da maskinen giver en jævn og blød modstand, som er skånsom for dine led og muskler. Samtidigt er reformertræning en effektiv måde at styrke din krop og opbygge muskelmasse på. Det er især velegnet til at træne core-muskulaturen og øge din fleksibilitet og balance. Foruden styrke og core-styrke, giver reformer pilates også fleksibilitet og bedre balance. De fleste øvelser udføres på en glidende platform, hvilket betyder, at du kan øge bevægelsesområdet i dine led, samt forbedre din balance. Dette kan også være en fordel for personer med ledproblemer eller skader. Reformertræning kan også være en god træningsform for dig, der har nogle skader eller andre helbredsproblemer, da det kan tilpasses efter den enkeltes niveau.

 

Hvorfor skal jeg vælge reformertræning?

Reformertræning er en træningsform, der udfordrer både din styrke, fleksibilitet og balance. Du vil lære at kontrollere din krop på en helt ny måde og opdage nye muskler, du ikke vidste, du havde. Samtidigt er det en skånsom træningsform, der kan tilpasses efter dine individuelle behov og mål. Hos Energii vil du møde motiverede instruktører og øvrige deltagere, der vil støtte og motivere dig på din træningsrejse.

 

Besøg Energii.dk i dag og kom i gang med reformertræning!

Reformertræning er en træningsform, der kan give dig mange fordele. Hos Energii kan du nemt komme i gang med denne form for træning, og du vil opleve motiverede instruktører og holdkammerater, der vil hjælpe dig med at nå dine mål. Uanset om du er nybegynder eller øvet inden for pilates, kan reformertræning passe til dine behov og udfordringer. Så tag springet og kom i gang med reformertræning hos Energii i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *